Plast & Stål – Skulptur av Jerry Spångberg

Den här skulpturen ( höjd 23,5 cm ) är minst 15 år gammal. Från början tror jag att det varit en designljusstake men vet ej säkert. Det satt en rund platta upptill där den röda smältplasten är nu. Sen var det en ful plupp på den med lite limrester runt omkring. Jag funderade och funderade. Tiden gick och jag väntade eftersom den kunde vara en värdefull designgrej. Till slut åkte plattan bort och jag moterade fast stålknoppen och la en sträng röd smältlim runt. Sen var det bara att ta fram hetluftsblåsen ( 600 grader ) och vips så blev det en perfekt designad skulptur. ( personlig iaktagelse ) Värde runt 3000 SEK när jag signerat den.

Kontaktformulär / Contactform

Det här inlägget postades i Skulptur och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.